perjantai 26. syyskuuta 2008

In love <3

Tänään MouMoun kanssa kävimme pitkästä aikaa katsastamassa keskustan tarjonnan. Kyllähän sieltä juttuja löytyi, mutta eniten jäin kaipaamaan Bullboxerin nilkkureita Aleksi 13:sta. Käyn ne kyllä vielä hakemassa, kunhan Tutoroinnin palkkio napsahtaa tilille.:) Ikäväkseni, Gina Tricot oli pettymys. Kai olen tullut vanhaksi, kun en jaksa sitä musiikkia, ja vaatteetkaan eivät ole enää yhtä kivoja ja ihania kuin ennen. Löysin myös juhlamekkoja, mutta harmikseni ei ole mitään hyvää syytä juhlia, joten mekot jäivät henkareihinsa.

Kenkiä menimme keskustaan köljäämään, ja kyllähän niitä ihanuuksia oli! Miksei miehet voi ymmärtää, ettei naisella voi koskaan olla liikaa kenkiä tai miten niin ei voi laittaa koko palkkaa kenkiin? :D Spirit Storesta löysin ihanat mustat niittinilkkurit, mutta niitit olivat mustat, eikä ne näkyneet tarpeeksi hyvin. Onneksi jätin ne hyllylle, koska kulman takana K-Kengässä oli mustat niittinilkkurit, joiden niitit olivat metalliset, ja vielä edulliset!<3 Tässä siis uusin rakkauteni


Mukaan lähti myös pari alleviivaustussia, pitää olla jotain todisteita, ettei kaupunkikierros ihan vain pinnallisuuksiin mennyt.:D Vielä jäi ostoslistalle talvikengät, käyn ne hakemassa sitten lähempänä talvea. Mutta millaiset talvipopot ostaisin, jatkaisinko nilkkurilinjalla, vai jotain ihan muuta, mitä?

3 kommenttia:

eimie kirjoitti...

tosi nätit nilkkurit. unohtanu kokonaan tulla tänne kertoo että helinä löys tänne. kiitos :)

MouMou kirjoitti...

Missä sun toinen jalkasi on?!:D *repeilee* Kiljahdit kyllä aika söpösti, kun bongasit nuo.;)

Terhi kirjoitti...

Oli pakko komentoida: mulla hajoaa aina pää GT:ssä juuri se musiikin takia ja siksi en käykään siellä muuten kuin ihan pakosta (= olen kiertänyt kaikki muuta kaupat etsimässä jotain tiettyä juttua ja GT on ainoa toivo). Enkä muuten ole sieltä koskaan mitään osatut kun aina tulee sellainen "äkkiä ulos" olo. Juu, ollaan me vanhoja vissiin.