keskiviikko 10. syyskuuta 2008

Z-z-Z-z-Z

Kylläpäs koulujutut voi olla rankkoja, koulun jälkeen tekisi mieli mennä suoraan nukkumaan ja herätä vasta joululomalla. :D Joku "fiksu" joskus väläytti, että opiskelijoiden loma alkaa, kun koulut alkaa. Niinpä niin. Ihan kuin kaikki vain ryyppäisivät ja lusmuilisivat..

Tähän kouluasiaan vielä, minun entinen soitonopettaja suositteli minulle hakua toiselle asteelle. Siis haluasin vielä soittaa alttoviulua, joten opettajani ehdotti kahden tutkinnon tekemistä yhtä aikaa. Vähän kyllä hirvittää olla yliopistossa ja ammattikoulussa samaan aikaan, mutta kuulemma tuo "muusikon" tutkinto tulee ihan vahingossa harrastuksen kautta. Mikäs siinä, jos kerta saa soittaa ja vielä ilmaiseksi!

My precious

Jos pääsen koulutukseen, ja jos otan paikan vastaan, niin sitten ei enää kynsiä kasvatella. :D Juuri kun opin lakkaamaan suht nopeasti ja siististi. Ja omiin lyhyisiin kynsiin ei lakka sovi, moni on luullut minun purevani kynsiäni, vaikka en todellakaan niin tee, eli tästä voi tehdä päätelmän, että kynteni ovat superrumat lyhyinä! :D

Kertokaa ihmeessä kokemuksia kahden koulutuksen samanaikaistamisesta, ja ihan omia mietteitäkin tästä ajatuksesta! :)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kahdesta koulusta ei ole mielipiteitä, en ole kokeillut. Paitsi, että eihän se hakeminen haittaa, vaan toisen voi varmaan lopettaa, jos käy liian raskaaksi. Mutta lyhyistä kynsistä. Soitin ala-asteikäisenä viulua pari kolme vuotta (voi niitä parkoja, jotka joutuivat kuuntelemaan). Vasta oikeastaan nyt ole oppinut pitämään kynnet edes vähän pidempinä.